Saetori
Image default
EventsFestivitiesKPOP CORNERMusicSouth Korea

Announcement: 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai (ENG+NL) (13th June 2023)

KPOP is conquering the world and even The Netherlands is becoming crazy for this extremely popular music genre from South Korea. On Tuesday June 13th multiple national and international Kpop artists will come to AFAS Live in Amsterdam for the 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. They will give vibrant performances and visitors of the event will have a chance to win amazing prices; like driving the new Hyundai KONA for three years or a LG OLED tv of 77″. Entrance to this KPOP festival in AFAS Live is free after registering with a free ticket. 

The 2023 Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe is being organised by the Ambassy of the Republic of South Korea in The Netherlands. it’s the second time this festival is being held. last year the event took place in het Transformatorhuis at the complex of de Westergasfabriek in Amsterdam. At this time the festival also was used as the background of the K-pop World Festival. The winner would represent The Netherlands in the finale in Korea last November.

On Tuesday the 13th the doors of AFAS Live will open at 17:00 and from 19:00 to 21:00 visitors can enjoy performances of national and international artists.

Ordering tickets

Access to AFAS Live on June 13th is only possible when showing a valid ticket. Anyone interested in coming to the show can order their free ticket for the 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai on the website www.hyundai.com/nl/K-Vibe. In total there are 6.000 tickets available.

K-Pop verovert de wereld en ook Nederland is in de ban van dit razend populaire muziekgenre uit Korea. Op dinsdag 13 juni komen verscheidene nationale en internationale K-Pop-artiesten naar AFAS Live in Amsterdam voor het 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. Zij staan garant voor spetterende optredens en de bezoekers van het event maken kans op fantastische prijzen, zoals 3 jaar rijden in een gloednieuwe Hyundai KONA of een LG OLED-tv van 77”. Toegang tot het K-Pop-spektakel in AFAS Live is gratis, op vertoon van een geldig ticket

Het 2023 Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe wordt georganiseerd door de Ambassade van de Republiek Korea in Nederland. Het is de tweede keer dat dit festival wordt gehouden. Vorig jaar vond het evenement eveneens plaats in Amsterdam. Het Transformatorhuis op het complex van de Westergasfabriek vormde toen onder meer het decor voor een van de voorrondes van het K-Pop World Festival. De winnaar vertegenwoordigde Nederland tijdens de finale die vorig jaar november in Korea werd gehouden.

Op dinsdag 13 juni gaan de deuren van AFAS Live open om 17.00 uur en van 19.00-21.00 uur kunnen de bezoekers genieten van optredens van de nationale en internationale K-Pop-artiesten. De line-up ziet er als volgt uit:

Paul Kim

Kim Tae-hyeong, beter bekend als Paul Kim, is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter. Hij is lid van K-Popgroep GOMAK BOYS en maakte in 2014 zijn solodebuut met zijn eerste digitale single Would You Like a Cup of Coffee?.

Kim Tae-hyeong, better known as Paul Kim is a South Korean singer-songwriter. He’s a member of the KPOP group GOMAK BOYS. in 2014 he made his solo debut with his first digital single Would You Like a Cup of Coffee?

Watch his latest video here – Paul Kim – HANGANG (Feat. BIG Naughty)

 

 

Mi Sun Hiltermann

Mi Sun Hiltermann is een succesvolle Nederlandse artieste met Zuid-Koreaanse roots. Met haar elektrische viool verwierf zij bekendheid in populaire muziekprogramma’s als Beat the Best, Holland’s Got Talent en Het Orkest van Nederland.

Mi Sun Hiltermann is a successful dutch artist with South Korean roots. Gaining a lot of fame with her electric violin in populair dutch shows like Hollands Got Talent, Beat the Best and Het Orkest van Nederland.

Mi Sun – Electric Violinist

 

CSR

CSR, voorheen bekend als 05class, is een 7-koppige meidengroep die op 27 juli 2022 debuteerde met het mini-album Sequence: 7272. Opvallend: alle zeven zangeressen – Sua, Sihyeon, Yuna, Seoyeon, Duna, Geumhee en Yeham – zijn geboren in 2005.

Previously known as 05class is a group consisting of 7 girls who debuted in July 2022 with the mini-album Sequence: 7272. The first name referencing to all 7 singers birth year,  2005.

첫사랑(CSR) – 빛을 따라서 (Shining Bright)

 

 

Winnaars K-Pop World Festival

JayB Baby & ABM Crew en Sarah zijn de Nederlandse winnaars van het K-Pop World Festival. JayB Baby & ABM Crew staat garant voor spectaculaire show en dans, terwijl Sarah de harten van het publiek steelt met aanstekelijke covers.

JayB Baby & ABM Crew and Sarah are the dutch winners of the K-Pop World Festival. JayB Baby & ABM Crew will give a spectacular show while Sarah steals the hearts of the crowd with her awesome covers.

ATEEZ (에이티즈) – DEJA VU DANCE COVER | ABM CREW ft. JAYB BABY & LYDIADANCECOVER

 

Hyundai KONA

Een prominente plek op het podium in AFAS Live zal gereserveerd zijn voor de Hyundai KONA. Deze gloednieuwe compacte SUV verschijnt binnenkort in de showroom. Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de nieuwe KONA (vanaf € 29.995) opnieuw de toon in zijn klasse. De compacte SUV komt in verschillende versies: als Electric, Hybrid, Mild-Hybrid en als sportieve N Line. Allemaal zitten ze boordevol met de nieuwste technologieën, comfort- en gebruiksfeatures.

 

Tickets bestellen

Toegang tot AFAS Live op 13 juni is uitsluitend op vertoon van een geldig ticket. Belangstellenden kunnen per direct een gratis ticket bestellen voor het 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. Dat kan op deze website: www.hyundai.com/nl/K-Vibe. In totaal zijn er 6.000 toegangskaarten beschikbaar.

AFAS Live

AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall, is een concertzaal en evenementenhal in Amsterdam en bevindt zich aan de ArenA Boulevard nabij de Johan Cruijff ArenA en het station Amsterdam Bijlmer ArenA in Amsterdam-Zuidoost. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 670.000 bezoekers is speciaal ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

Over Hyundai

Hyundai Motor Company (opgericht in 1967) is een van de succesvolste automerken van dit moment. Wereldwijd beschikt Hyundai over acht moderne autofabrieken en zeven Design & Technical Centres. In totaal zijn bijna 120.000 mensen bij Hyundai Motor Company werkzaam. Hyundai is ook een van de meest innovatieve autofabrikanten ter wereld. Het merk streeft naar een leidende rol op het gebied van elektrische mobiliteit met batterij-elektrische en waterstof-elektrische voertuigen en geëlektrificeerde hybride-modellen. In Nederland behoort Hyundai bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten. Hyundai Motor Netherlands deelt het succes met de Hyundai-dealerbedrijven in Nederland. Hyundai is Partner van de FIFA en het Van Gogh Museum. De fabrikant is zeer succesvol in het spectaculaire World Rally Championship (WRC).

Click here for the Move with the K-vibe poster

Related posts

Special: BTSXARMY

Marjoleine

Concert review: Madmans Esprit + VII ARC + Phlebotomized at Popcentrale

Saetori

10 Korean Proverbs

Saetori